Vi søker iblandt nye gode hjem til voksne pensjonerte avlskatter.

SC (N) CarilloCat Love Call

SC (N) CarilloCat Love Call "Lykke" er en av våre pensjonister som bor i nytt hjem.

Av og till ønsker vi nytt hjem til pensjonerte avlskatter. Grunnen er at godt voksne kastrater av og til blir "mobbet" av yngre fertile katter. De mister iblandt litt av sin rang. 

Men likemye for at de skal få oppleve å få være en bortskjemt familiekatt uten å ha for mange konkurenter.

Ofte setter vi dem ut to og to sammen. Sibirer har stor glede av å være med atrsfrender. Men det er også de som trives best som eneste katt i familien.

Det er også perfekt å sette ut en voksen hunkatt som skal pensjoneres sammen med en unge fra sitt siste kull. Så har du lyst til å ha to katter kan du kanskje kjøpe en katt og får moren med.

Det er avgjørende for utplasseringen at katten stelles på best mulig måte, og får ett godt hjem resten av sitt liv!

Noen av våre katter har så stor plass i hjertet vårt at vi aldrig kan plassere de ut. Men uansett er det altid en vannskelig avgjørelse. Og vi er nøye med at de får spesielt bra hjem.

Vi vil sannsynligvis plassere ut ei jente i løpet av våren 2018, aller helst sammen med en unge fra hennes siste kull. Årsak er at hun ikke trives med noen av våre andre katter.

Det kan også hende en sjelden gang at en av våre kattunge kjøpere må ommplassere sin kjære katt pgs uforutsette ting. Vi er behjelpelig om så skulle skje.

Til deg som kan tenke deg en voksen katt; vi har bare positive erfaringer med å gi voksne katter nye hjem. Det har ennå ikke hendt at katten har kommet tilbake pga at noen har angret seg! 

Det kan for mange være en stor fordel å ta i mot en voksen framfor en unge. 

En voksen katt vill altid blomstre, og trives i ett godt hjem med mye oppmerksomhet!

Del denne siden